Scum clothing

Scum clothing

Er zijn zoveel verschillende soorten kleren, verschillende soorten stijlen. Vaak koos je moeder je kleren uit en moest je maar aan wat je moeder zei dat je aan moest. Nu zijn er natuurlijk zoveel nieuwe bedrijven bijgekomen en worden de stijlen door het jaar heen veel veranderd. Zo bestaan er kledingstijlen als  scum clothing, streetstyle en romantic. Voor elke gelegenheid is er wel een bepaald stuk kledingstijl. Je hebt rokken voor mensen die een net etentje hebben of juist gewoon casual naar school gaan. Of een flair broek aan naar een bedrijfsuitje. Jurkjes op een feestje of juist een baggy broek. Zo kijken de meeste mensen niet eens raar meer op als je in een trainingsbroek naar school komt. Vroeger associeerde mensen een joggingsbroek als een chill pak voor thuis, nu zie je tegenwoordig steeds meer mensen met  een trainingspak pak. Vaak is het ook de oudere generatie die dat eigenlijk niet tolereren. 

Betekenis

Scum betekent in de volksmond uitschot, uitschot kan dus bedoeld worden in de fashion wereld als origineel buiten de lijnen denken. Zo ontwerpen ook veel bedrijven hun eigen kleren zo is scum clothing daar een manier van. Bij scum clothing heeft het allemaal met kleren bedrukken te maken, een logo ontwerpen, maar hoe doe je dat? 

Logo

Als je een goed logo wilt maken. Moet je natuurlijk goed nadenken over een onderwerp. Een onderwerp is namelijk belangrijk om een statement te maken. Als er een goed logo is ontworpen onthouden mensen het merk vaker en zouden ze het dus ook sneller kopen. Overig is het ook handig om een website te hebben die goed functioneert en er netjes uitzien. Zo is het voor de klant ook veel makkelijker om een item te willen kopen. Je kan natuurlijk massaproductie beginnen en een bedrijf je kleren laten bedrukken, maar wil je dat echt zelf doen dan moet je wel een plan hebben want bedrukken doe je niet zomaar. Je kan je kleren bedrukken met transfer papier, dit is de makkelijkste manier. Maar onthoud dat het allemaal lang kan duren en je niet in een seconden je shirt draag klaar hebt. Transfer papier kan je kopen bij een boekhandel of soms biedt de website het zelf aan. Wil je nou echt een trui of t shirt dat bij het uitschot hoort? Dan kan je ook voor scum clothing gaan. Uitschot is niet altijd negatief, uitschot kan ook origineel betekenen. 

Scum clothing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven