Op zoek naar een origineel babyshower cadeau?

babyshower cadeau

Wil je graag een super origineel babyshower cadeau kopen, maar heb je geen idee wat te kopen? De meeste mensen kopen hele standaard dingen als speentjes, een slabbetje, knuffels, etc. Als jij echt iets unieks wilt dan zou je kunnen denken aan een speelgoedkist met custom design. Deze kun je bij diverse ateliers laten maken. Zo’n speelgoedkist kun je laten beschilderen met een ontwerp naar keuze, waarbij veel mensen kiezen voor het geboortekaartje van het kindje. Als de babyshower plaatsvindt voordat het kindje geboren is dan kun je ze een kaart geven waarom staat dat ze zo’n unieke speelgoedkist nog tegoed hebben.

Uniek babyshower cadeau laten maken

Gepersonaliseerde cadeaus zijn natuurlijk altijd leuker dan een cadeau wat je in de winkel hebt gekocht. Een origineel babyshower cadeau is bijvoorbeeld handgemaakt,, of in ieder geval met de hand bewerkt. Een tweede idee voor een leuk cadeau is om een leuke tekst op een romopertje of shirtje te laten borduren. Veel ateliers hebben een speciale borduurmachine, waarmee ze heel gemakkelijk diverse letters en prints op stof kunnen borduren. Doe daar je voordeel mee en verzin iets leuks om op een shirtje te laten zetten!

Zelf een cadeau voor een baby maken

Als je liever niet zoveel geld wilt uitgeven of je wilt perse dat babyshower cadeau zelf maken dan kun je altijd nog een leuk schilderijtje maken. Bijvoorbeeld met de naam van het kindje en de datum waarop het is geboren. Ook dit is natuurlijk alleen mogelijk als het kindje al geboren is. Is dat niet het geval? Dan kun je iets anders leuks maken voor in de kinderkamer, of een mooie knuffel zelf maken. Let er wel op dat alles wat je maakt volledig veilig in gebruik is en dat er absoluut geen onderdelen of stukjes stof los kunnen gaan zitten. Dit is namelijk gevaarlijk voor kinderen, vandaar dat het in sommige gevallen veiliger is om gewoon iets van een goed merk te kopen.  

Op zoek naar een origineel babyshower cadeau?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven