Losse thee

Losse thee

Tegenwoordig hoor je zoveel nare geluiden over de verpakkingen van theezakjes. Het is ook een verspilling, zowel de productie als het afval wat erbij komt kijken. Wil je wat duurzamer thee drinken dan kan je heel goed terecht bij De Gouden Kat. Dat is een webwinkel waar je heel veel verschillende soorten producten kopen. Van koffie en thee koffie en bijbehorende accessoires tot leuke kado pakketjes die super leuk zijn om kado te doen. De keuze is enorm.

De Gouden Kat

Dit bedrijf is opgericht door Xandra van der Toorn. Ze is een echte koffie en thee liefhebber. Ze is regelmatig te vinden op lokale markten en kan je van goed advies dienen.

Daarnaast is het ook gezellig en leuk om te zien wat ze allemaal verkoopt. Ook is ze te vinden op een Facebook pagina, daar staat ook op welke markten ze staat. Xandra van der Toorn heeft nog een team van echte koffie en thee liefhebbers die iedere dag weer genieten van een kwalitatieve warme drank. Of het een kopje koffie is in de ochtend, een verkwikkende groene thee in de middag of een verwarmende Rooibos in de avond. Iedere dag is het genieten van deze warme drankjes die ze met passie met ons willen delen.

Het assortiment bestaat uit koffie en thee en wordt met zorg samengesteld. Het wordt met regelmaat aangepast en uitgebreid, waarbij de selectie wordt gebaseerd op smaak en kwaliteit. Het assortiment koffie bestaat uit koffiebonen die speciaal voor De Gouden Kat wordt gebrand in een lokale koffiebranderij. Ook kan je er verschillende soorten pure losse thee en heerlijke melanges terugvinden. 

Op de verpakking staat duidelijk vermeld welke ingrediënten terug te vinden zijn bij ieder artikel. Dit is ook te vinden op de website. 

Assortiment thee

De website van De Gouden Kat is erg overzichtelijk en uitgebreid. Zo is onder losse thee negen categorieën te vinden. Deze zijn zwarte thee, witte thee, groene thee, Rooibos thee, Oolong thee, vruchten thee, kruiden thee, gele thee en Pu Erh. Onder elke categorie zijn diverse soorten losse thee te vinden met duidelijke foto’s en zeer duidelijke en uitgebreide omschrijvingen en adviezen. 

Een voorbeeld is: 

Adem in, adem uit thee

In de omschrijving staat welke ingrediënten er in zitten. Verzachtend voor de keel en ondersteunend voor de luchtwegen. Terwijl je weerstand een boost krijgt kan jij genieten van een heerlijke  pure thee zonder geur, kleur en smaakstoffen.

Losse thee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven