Leuke baby rompertjes bedrukken

Rompertjes bedrukken

Wat is er nou leuker dan rompertjes bedrukken voor je baby? Als je jouw pasgeboren kindje ziet liggen in zijn of haar wiegje wil jij dat toch voor altijd koesteren? Dit kun je bijvoorbeeld doen door een rompertje te laten bedrukken van je kleintje. Super leuk toch? Om voor later te bewaren, vindt je ook niet?

Wat is een rompertje?

Rompertjes zijn kledingstukken. Deze heb je voor kinderen en baby’s maar er bestaan ook varianten voor volwassenen, zoals onesies. Je kunt ook rompertjes bedrukken. Rompertjes zijn eigenlijk gewoon pakjes waarbij de broek en het shirt aan elkaar vast zitten. Je hebt dus niet losse kledingstukken maar een geheel kledingstuk. Bij baby’s wordt er onder de romper vaak nog een luier gedragen. Bij wat oudere kinderen wordt er normaal ondergoed onder gedragen. Gewoon een onderbroekje dus. Super handig toch!

Soorten rompertjes

Rompertjes zijn er in allerlei kleuren en maten. Je kunt ook altijd rompertjes bedrukken. Dit maakt het extra persoonlijk. En wat is er nou leuker dan een persoonlijk kledingstuk voor je baby? Niks toch? Je hebt veel verschillende soorten designs die je op je rompertje kunt zetten. Zo kun je de naam van je baby erop zetten of iets van “…… (naam van je baby) houdt van papa” of “…… (naam van je baby) houdt van mama”. Wat ook een leuk idee is om een huwelijksaanzoek te doen via een rompertje. Je kunt bijvoorbeeld neerzetten “Mama, wil jij met mijn papa trouwen?”. Gegarandeerd dat dit blijft hangen. En hartstikke leuk om later in te lijsten! Je kunt ook een schattige foto plaatsen. Want zeg nou zelf, een foto zegt meer dan 1000 woorden. 

Tot welke leeftijd een rompertje?

Tot welke leeftijd je jouw kindje een rompertje of die je hebt laten rompertjes bedrukken aan doet, ligt voornamelijk aan jouw voorkeur. Je kunt kijken naar wat jij praktischer vindt. Maar je kunt ook als leidraad houden of je kindje al zindelijk is. De meeste ouders stoppen met rompertjes nadat hun kindje zindelijk is geworden. Je kunt dit zelf ook doen maar je hoeft dit natuurlijk niet te doen. Vanaf maat 92 is er vaak al normaal ondergoed te vinden voor je kindje. Vind je dit nog echt te vroeg? Sommige aanbieders hebben ook nog rompertjes in de kindermaten 110-176 en zelf ook nog in volwassen maten zoals, small, medium en large. Dit is meestal voor incontinentie doeleinden. Niet nodig dus om over na te denken bij jonge kinderen. Kijk op de website van Crea Subliem voor meer informatie.

Leuke baby rompertjes bedrukken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven