Glas etsen

Glas etsen

Het is altijd lastig om te verzinnen wat je iemand als kado moet gaan geven. Vooral voor mannen is dat erg lastig. De selectie bier of wijn is zo standaard of een whisky is ook lastig, zeker als het een liefhebber is. Hoe weet je welke je moet kiezen. Zo zijn er ook genoeg mensen die niet drinken en dan wordt het helemaal lastig. Dan heb je een groep mensen die geen niet van spulletjes houden en het liefst minimalistisch willen leven. Tja, wat moet je dan. Een mooie oplossing is bijvoorbeeld een glas etsen. Dat kan je laten doen door Chiabella. Wil je hier meer informatie over?

Persoonlijk

Ben je op zoek naar een origineel en tevens nuttig kado voor een dierbare? Dan is glas etsen in een atelier een mooi kado. Bij deze techniek etsen ze een design naar wens in het glas. Dit resulteert in een mooie en matte look. Het atelier heeft glaswerk op voorraad en je hebt daarbij een keuze uit diverse soorten glas. Er zijn normale drinkglazen in diverse formaten maar ook wijnglazen. Ze hebben ook spiegels waar je een persoonlijke boodschap op kan laten etsen. Persoonlijker kan niet.

Glas etsen is perfect voor wie een product wil laten personaliseren. Zo kan je een bepaalde datum laten graveren of een tekst die belangrijk is voor degene voor wie het glas is. Natuurlijk kan je jezelf ook dit mooie kado geven. Een ander voorbeeld is de naam van je partner of van je kinderen als aandenken. Bij mensen die bijvoorbeeld een samengesteld gezin gaan stichten is het een leuk idee om een verbintenis te creĆ«ren. . Wat ook leuk is om een ieder gezinslid een glas met eigen naam te geven. Het is een leuk idee, origineel en ook betaalbaar. Daarnaast is een eenvoudig plaatje, een afbeelding of een silhouette etsen ook een mogelijkheid. 

Etsen

Etsen is een oppervlaktebehandeling waarbij een oppervlak van een voorwerp met een vloeibaar middel behandeld wordt. Hierbij treedt een chemische reactie op waarbij het oppervlak gedeeltelijk oplost. Je kunt op internet kijken hoe het in zijn werk gaat.

Bij glas is het niet mogelijk om met kleur te werken. Je kunt wat inspiratie op internet opdoen en ondertussen kijken wat voor leuke en toepasselijke teksten of plaatjes er zijn. Een aantal woorden die bijvoorbeeld aan een leuke gebeurtenis verband houdt waardoor je met regelmaat hieraan herinnerd wordt. Dat is een mooi persoonlijk kado.

Glas etsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven